Nu ook dealer van Moretti

2 maart 2017

30% van de structuur is gemaakt met behulp van gietijzer – een zeer goede geleider en zeer resistent tegen hitte. Door middel van vaste gangen, de lucht gaat door de heetste delen van de open haard, het beperken van de verspreiding van de warmte. De haard, om te garanderen een hoge thermische efficiëntie die toeneemt met de tijd, is volledig opgebouwd uit gietijzer. Het dubbel openingssysteem biedt een bijzondere route voor de gesloten glazen luchtinlaat, waardoor het glas langer schoon en het verstrekken van toegang voor het reinigen door middel van een laterale opening. De ventilatie, gepositioneerd onder het vuur plank biedt een eenvoudige toegang voor eventuele onderhoud of vervanging. De belangrijkste controle-eenheid werkt de ventilatie door het reguleren van de luchtstroom en de modus (handmatig of automatisch). Het kiezen van een MORETTI haarden is kiezen voor een uitstekende autonome verwarming unit die perfect kan integreren met elk bestaand systeem.